Groot Swart Sampioene

Gallery

Black

6 groot swart sampioene

1 medium ui, fyn opgesny

1 knoffel, opgesny

Olyf olie

½ k broodkrummels

½ k hoender aftreksel of ½ k wit wyn

½ k parmesan of pecoroni kaas

2 t gemengde kruie

20 g gesmelte botter

2 t Kaas Aromat

Mushrooms

1. Braai die uie, steeltjies van sampioene en knoffel in die olyfolie totdat die uie deurskynend is (nie bruin nie)

2. Meng die hoender aftreksel en gesmelte botter en roer by die uie in

3. Verwyder van hitte en meng die res van die bestandele by die mengsel

4. Skep lepels vol op die sampioene en bak teen 180°C vir 15 minute

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s